Εταιρεία

WELCOME TO THE BUTTERFLY rent a car

Εδώ και 50 χρόνια εξυπηρετούμε τους επισκέπτες του νησιού μας με χαμόγελο, συνεπεία, χαμιλές τιμές και πλήρες ανακαινισμένο στόλο.

Η εταιρεία μας BUTTERFLY RENT A CAR βρίσκεται στο κέντρο της πόλης κοντά στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου.
Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων από το 1970. Η πολυετή εμπειρία και ο πλήρες ανακαινισμένος στόλος μας, μας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Οι καλές τιμές, η συνέπεια και η αξιοπιστία, μας έχουν καθιερώσει στον χώρο των ενοικιάσεων στο νησί της Ρόδου. Ξεκινήστε την εξερεύνηση του νησιού μας με ασφάλεια επιλέγοντας ένα από τα οχήματα του στόλου μας!!!

 — ΣΤΑΥΡΙΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Η εταιρεία μας πρωτοπορεί στο χώρο με νέες υπηρεσίες οι οποίες θα κάνουν τις διακοπές σας πιο ευχάριστες, διασκεδαστικές και ξέγνοιαστες.

Σας παρέχουμε την δυνατότητα ενοικίασης αυτοκίνητου με οδηγό ο οποίος θα σας ξεναγήσει στα πιο δημοφιλή μέρη του νησιού μας εξηγώντας σας παράλληλα και την ιστορία τους.
Σας παρέχουμε επίσης μετακινήσεις από και προς το αεροδρόμιο, το λιμάνι (η) το κατάλυμα σας με έμπειρους οδηγούς του γραφείου μας εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

 *οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται από 1 έως 8 άτομα ανά όχημα *

There is no selected car class in current office. Please choose another Class!